Ontspanningsmassage

shutterstock_58672519Massage ontspant en kan ervoor zorgen dat de scherpe kantjes van het gedrag van de hond verzachten. Tevens kan het de band tussen de baas en de hond verbeteren. Het is wel belangrijk dat je weet wat je doet en wanneer je niet mag masseren. Verder hangt het uiteindelijk helemaal van de hond af of hij/zij de massage wel of niet accepteert. Soms, als de hond zich volledig ontspant, gebeurt het wel eens dat hij/zij in slaap valt.

Graag wil ik mijn kennis met jullie delen in de vorm van een workshop “Ontspannings massage”.  Ik verzorg deze voor leden van de VVH(1x per jaar) en in samenwerking met Claudia van der Ham van de hondenacademie in Boxtel.

Het is ook mogelijk om op locatie deze workshop te verzorgen.  Voor informatie graag even contact met mij opnemen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om deze workshop alleen bij mij te volgen. We maken dan een afspraak wanneer je naar Dierenkliniek Riethoven komt en dan gaan we samen ongeveer 1 uur aan de slag. Je leert de technieken die je kunt gebruiken en past die zelf toe op je hond.  Ik vertel over de etherische olie die ik gebruik en leer hoe je de hond nog verder kunt laten ontspannen door nek, hoofd en staart te stretchen. Ik adviseer dan ook om deze workshop privé te boeken als je hond angstig is of heel druk is naar andere honden.

Na afloop krijg je een handout mee waar alles in beschreven staat.

Voor vragen ben ik bereikbaar op 06 46195339.

Eventueel kan deze workshop ook aan huis worden verzorgd. Voor een afspraak of informatie kunt u mij telefonisch bereiken of een email sturen naar info@kyno-healthcare.com.

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha